Lucruri de facut inainte de urmatoarea relatie

25.09.2017

Atunci cand o relatie se incheie, nu este un capat de lume. Nu multe relatii sunt facute pentru a rezista. Trebuie sa stii acest lucru si sa nu te simti prost datorita faptului ca relatia s-a incheiat. Acest lucru este destul de normal si multe persoane trec prin exact aceleasi sentimente pe care le traiesti si tu. O relatie se poate termina destul de brusc. Acesta este momentul in care ar trebui sa te bucuri de timpul pe care il vei avea la dispozitie.

Daca ai prieteni apropiati, ii poti lua intr-o calatorie. Poti pleca alaturi de acestia exact ca in periaodele din adolescenta. Va fi foarte distractiv si cu siguranta va veti bucura de aceasta experienta. Veti constata ca veti da uitarii despartirea si va veti putea continua viata asa cum va doriti.

A face ceva inedit este un alt lucru pe care ar trebui sa-l luati in calcul. Puteti opta pentru un sport mai neobisnuit cum ar fi raftingul, calaria sau snowboardingul. O vacanta in care sa aveti incluse si aceste activitati va fi o vacanta deosebita ce va va face sa treceti mai usor peste o despartire. Daca iti vei trai independenta te vei simti foarte bine si vei avea de castigat.

Ar trebui sa pierzi macar o noapte. Trebuie sa dedici aceasta noapte distractiei. Poti petrece o noapte de distractie pana in zori intr-un club. Nu va fi nimeni care sa-si faca griji pentru tine, de aceea este o idee foarte buna sa faci acest lucru. Intr-o astfel de noapte te vei simti foarte bine.

Daca iti doreai ceva de mult timp, acum este momentul cel mai potrivit pentru a achizitiona acest lucru. Banii pe care ii vei castiga sunt numai ai tai. Nu va trebui sa justifici nimanui cheltuielile pe care le faci. Acum est un moment foarte bun sa faci cheltuieli si sa-ti cumperi ceva de care ai nevoie. Poti de exemplu sa-ti cumperi haina la care visai sau chiar un parfum mai scump.

In aceasta periaoda este o idee foarte buna sa te autocunosti. Poti merge la un specialist in psihologie pentru a afla mai multe lucruri despre tine. Ar trebui sa faci tot ce poti pentru ca periaoda sa fie cat mai prielnica. Nu ar trebui sa incepi sa te autopedepsesti prin vicii. Timpul de reflectie va fi si el ideal pentru tine. Iti vei da mai bine seama cu privire la cine esti.

© 2017 Horațiu Spătaru. Toate drepturile rezervate.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți