De ce sa te muti cu partenerul tau?

20.07.2017

Vine momentul intr-o relatie in care nu mai puteti stai pentru foarte mult timp despartiti sau fiecare la casa lor, iar din aceasta cauza trebuie sa va mutati impreuna pentru a putea duce relatia voastra la nivelul urmator. Relatiile serioase devin astfel si din acest motiv, cand cei doi parteneri se muta impreuna, iar astfel isi pot da seama daca sunt potriviti, daca se pot intelege pentru tot restul vietii si de ce nu, daca pot contrui o familia impreuna. Chiar daca parintilor le vine, de cele mai multe ori, greu sa isi inteleaga copiii cand sunt decisi sa faca acest pas, acestia nu ar trebui sa se amestece in relatia lor, daca intradevar isi doresc binele pentru copilul lor.

Momentul in care locuitul impreuna este o necesitate, mai mult decat o nevoie, este presarat si cu o multime de responsabilitati care trebuiesc luate in vedere inainte de a face acest important pas. Stiind ca o sa te trezesti in fiecare dimineata alaturi de partenerul pe care il iubesti, o sa para o idee foarte buna si frumoasa, care o sa-ti surada, dar pe termen scurt daca partenerul de langa tine nu este chiar cel mai potrivit pentru tine. Cu timpul o sa-ti dai seama de anumite lucruri si nu ti se va mai parea totul perfect sau cum le place unora sa spuna "roz". Sunt anumite probleme care o sa apara si trebuiesc intelege pentru a putea trece peste el, vor fi si responsabilitati de care nu trebuie sa ne ferim, iar lista poate continua la nesfarsit.

Din moment ce ati ales sa va mutati impreuna, acest pas vine cu o doza mare de responsabilitate si incredere, abilitati prin care o sa va dezvoltati si personal, dar si impreuna, ca si cuplu. Viata impreuna este foarte frumoasa, dar si plina de fel si fel de provocari.

© 2017 Horațiu Spătaru. Toate drepturile rezervate.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți